ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι  αγγελίες αφορούν ιδιώτες και όχι  επαγγελματίες.

Διπλότυπες αγγελίες για το ίδιο αντικείμενο, θα διαγράφονται από τους διαχειριστές, έστω κι αν έχουν καταχωρηθεί σε διαφορετικές κατηγορίες, με αλλαγμένο τίτλο, η περιγραφή.

Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν, η, να διαγράψουν, χωρίς προειδοποίηση, αγγελίες κακογραμμένες, ανορθόγραφες, απρεπείς, με άσχετες φωτογραφίες,
αγγελίες που αποπροσανατολίζουν το κοινό,  η, αγγελίες με διαφημιστικό περιεχόμενο από επαγγελματίες ( καταστήματα, studio, εργαστήρια επισκευών κατασκευών, ωδεία, σχολές, υπηρεσίες, κλπ ).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Απαγορεύεται η ανάρτηση και προώθηση, οποιουδήποτε υλικού, που παραβιάζει τους νόμους του κράτους. ( παράνομο λογισμικό, κλπ )

Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες και υλικό από το internet.
Κάθε μέλος αναλαμβάνει την ευθύνη, πως οι φωτογραφίες και το υλικό που δημοσιεύει, αποτελούν δική του πνευματική ιδιοκτησία και σε καμία περίπτωση δεν υπόκεινται σε δικαιώματα τρίτων.      
Τα μέλη αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη συμπεριλαμβανομένων και τυχών νομικών εξόδων που έμμεσα ή άμεσα προκύπτουν ή συσχετίζονται, με οποιαδήποτε απαίτηση τρίτων, εις βάρος του muzic.

Το muzic και οι διαχειριστές του, δεν φέρουν καμία ευθύνη, για το περιεχόμενο των καταχωρίσεων και των διαφημίσεων, που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του.

Τα μέλη / επισκέπτες, μπορούν μέσω μηνύματος, είτε μέσω του σχετικού εργαλείου που υπάρχει σε κάθε αγγελία να αναφέρουν στους διαχειριστές, κακόβουλες, η, παράνομου περιεχομένου αγγελίες.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Το muzic και οι διαχειριστές του, δεν μπορούν να εγγυηθούν, την αξιοπιστία των μελών, η, την εγκυρότητα αγγελιών και διαφημίσεων.

Το muzic και οι διαχειριστές του, δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις συναλλαγές που προκύπτουν μέσω των αγγελιών και των διαφημίσεων.
Ως, εκ τούτου κάθε μέλος, η, επισκέπτης, αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη, για οποιαδήποτε συνεννόηση, συναλλαγή,  αγορά προϊόντος και υπηρεσίας μέσω αγγελίας ,ή, διαφήμισης.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα μέλη και οι επισκέπτες, αποδέχονται πλήρως, πως τα προσωπικά τους στοιχεία, που οικειοθελώς καταχωρούν, θα αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων.

Το muzic και οι διαχειριστές του, δεν φέρουν καμία ευθύνη, αν κάποιος κακόβουλος χρήστης, η, hacker προβεί σε υποκλοπή και κοινοποίηση αυτών των στοιχείων.

Το muzic και οι διαχειριστές του, δεν γνωστοποιούν τα στοιχεία αυτά, σε τρίτους, εκτός αν  υποχρεωθούν βάση νόμου, να παραθέσουν στις Αρχές, ότι στοιχεία ζητηθούν, για τον εντοπισμό και τη δίωξη τυχών υπευθύνων, για προώθηση παράνομου υλικού, δυσφήμισης, κλπ.

FORUM

Απαγορεύετε να δυσφημούμε ή να προσβάλλουμε, μέλη του muzic, επαγγελματίες του χώρου, ή οποιονδήποτε άλλο, μέσω του forum, η, των αγγελιών.
Η δυσφήμιση διώκεται ποινικά (Ν. 4619/2019)

Το muzic και οι διαχειριστές του, δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων και των σχολίων.

Τα μέλη και οι επισκέπτες, μπορούν να αναφέρουν στους διαχειριστές, οποιοδήποτε κακόβουλο, εριστικό ή δυσφημιστικό σχόλιο, υποπέσει στην αντίληψή τους.

Κακόβουλα, δυσφημιστικά, κλπ σχόλια, θα διαγράφονται από το forum, χωρίς προειδοποίηση.


Κατά τη εγγραφή του, το μέλος δηλώνει ότι είναι πάνω από 18 ετών και αποδέχεται πλήρως, τους όρους και κανονισμούς του muzic.